Lease een Bed bij Leasiq: Het Slimme Alternatief voor Bed op Afbetaling

Geniet Nu, Betaal Gespreid

Zoek je naar een ‘bed op afbetaling’ omdat je nu nog niet alles kunt betalen? Leasiq biedt een slimme oplossing: lease een bed met duidelijke voorwaarden. Zonder de volle prijs in één keer te betalen, slaap je toch in je droombed.

De Voordelen van een Bed Leasen

Geen Grote Uitgave Vooraf: In tegenstelling tot een ‘bed op afbetaling’, hoef je bij het leasen van een bed bij Leasiq niet direct een grote som geld te betalen. Een klein bedrag per maand is genoeg om in luxe te slapen.

Geen BKR-Toetsing: We geloven dat iedereen het verdient om goed te slapen. Daarom kun je bij ons een bed leasen zonder ingewikkelde kredietchecks.

Flexibele Leasetermijnen: Leasiq biedt flexibele leasevoorwaarden die passen bij jouw situatie. Aan het einde van je leaseperiode kies je eenvoudig of je jouw bed behoudt, ruilt of upgrade.

Onze Service Maakt het Verschil

Volledige Ondersteuning Online: Geen zorgen over een bezoekadres; bij Leasiq regel je alles gemakkelijk online. Van het uitzoeken van je bed tot het afsluiten van de lease.

Duurzame en Comfortabele Bedden: Wij kiezen onze bedden zorgvuldig uit, zodat ze niet alleen comfortabel zijn maar ook lang meegaan.

Klantenservice Die Meedenkt: Vragen over je lease? Ons team staat altijd voor je klaar om te helpen, gewoon via de telefoon of e-mail.

Start met Leasen en Slaap Beter

Verlang je naar een nieuw bed maar zit je niet te wachten op ‘bed op afbetaling’? Ontdek de voordelen van het leasen van een bed bij Leasiq. Bezoek onze website en start vandaag nog met jouw weg naar betere nachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe wij jou zorgeloos voorzien van nieuwe meubels

Hoe werkt leasen?

Dit zeggen onze klanten

Johan B, Rotterdam

Heb al meerdere meubels staan. Lekker makkelijk te bestellen en goeie kwaliteit.

Geverifieerde klant

Pascalle, Utrecht

Ik woon 2 hoog zonder lift. Wordt netjes binnen gebracht en geinstalleerd. Nieuwe bank zit ook nog super!

Geverifieerde klant

Anoniem

Montagekit miste, maar dat werd 1,5 week later opgelost. De monteur kwam terug om zijn werk af te maken.

Geverifieerde klant

Anoniem

Wij slapen heerlijk op onze boxspring!

Geverifieerde klant