Bed op Afbetaling: Ontdek LeasiQ en Profiteer van 5 Jaar Full Service

Een comfortabel bed is essentieel voor een goede nachtrust. Maar een kwaliteitsbed kan behoorlijk prijzig zijn, waardoor het voor veel mensen onbereikbaar is om zo’n bed in één keer te betalen. Gelukkig biedt LeasiQ een oplossing: bed op afbetaling mét 5 jaar full service. In deze blog bespreken we de voordelen van het leasen van een bed via LeasiQ ten opzichte van een lening of standaard afbetaling bij een bank of kredietinstelling. LeasiQ is uw betrouwbare partner voor een bed op afbetaling.

Waarom kiezen voor een bed op afbetaling bij LeasiQ?

LeasiQ begrijpt dat een goede nachtrust onbetaalbaar is. Daarom hebben we een unieke formule ontwikkeld waarmee u zorgeloos kunt genieten van een kwaliteitsbed zonder grote investeringen vooraf. Met een bed op afbetaling van LeasiQ profiteert u van:

 1. Vijf jaar full service
  Bij LeasiQ staat service centraal. Wanneer u een bed bij ons least, krijgt u altijd 5 jaar full service. Dit betekent dat u gedurende deze periode kunt rekenen op ondersteuning en onderhoud van uw bed. Mocht er iets mis zijn met uw bed, dan zorgen wij voor een snelle oplossing. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een lening of standaard afbetaling bij een bank of kredietinstelling, waarbij de service vaak beperkt is.
 2. Flexibele betalingsmogelijkheden
  LeasiQ biedt diverse betalingsmogelijkheden aan, zodat u de betaling van uw bed kunt spreiden over een periode die bij u past. Zo blijft het bed betaalbaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge kosten in één keer. Kies voor een bed op afbetaling die aansluit bij uw financiële situatie.
 3. Geen verborgen kosten
  Bij LeasiQ zijn er geen verborgen kosten. U weet van tevoren precies wat u betaalt voor uw bed op afbetaling. Bovendien zijn de rentepercentages bij LeasiQ vaak lager dan bij traditionele kredietinstellingen.
 4. Ruime keuze aan bedden
  Bij LeasiQ heeft u de keuze uit een breed assortiment aan bedden, matrassen en beddengoed. Zo vindt u altijd het perfecte bed op afbetaling dat bij uw wensen en budget past.

Het verschil tussen leasen en lenen

Het belangrijkste verschil tussen het leasen van een bed bij LeasiQ en het afsluiten van een lening of standaard afbetaling bij een bank of kredietinstelling, is de service die u krijgt. Bij LeasiQ krijgt u altijd 5 jaar full service, terwijl een bank of kredietinstelling gewoon blijft incasseren zonder extra service. Het gevolg is dat u mogelijk opgescheept zit met een bed dat niet meer zo goed ligt als in het begin, zonder dat u kunt rekenen op hulp of ondersteuning.

Daarnaast biedt LeasiQ vaak lagere rentepercentages en flexibelere betalingsmogelijkheden dan traditionele kredietinstellingen. Dit maakt het voor u eenvoudiger en voordeliger om een bed op afbetaling te regelen.

Conclusie

Een bed op afbetaling via LeasiQ is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een kwaliteitsbed zonder grote investeringen vooraf. Met 5 jaar full service, flexibele betalingsmogelijkheden, geen verborgen kosten en een ruime keuze aan bedden, biedt LeasiQ een aantrekkelijk alternatief voor het afsluiten van een lening of standaard afbetaling bij een bank of kredietinstelling.

Investeer in uw nachtrust en kies voor een bed op afbetaling bij LeasiQ. Zo kunt u zorgeloos genieten van een comfortabel bed en de uitstekende service die u verdient. Bezoek onze website voor meer informatie over onze unieke formule en ontdek het perfecte bed op afbetaling dat bij uw wensen en budget past. Bij LeasiQ vindt u de ideale oplossing voor een bed op afbetaling, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder financiële stress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe wij jou zorgeloos voorzien van nieuwe meubels

Hoe werkt leasen?

Dit zeggen onze klanten

Johan B, Rotterdam

Heb al meerdere meubels staan. Lekker makkelijk te bestellen en goeie kwaliteit.

Geverifieerde klant

Pascalle, Utrecht

Ik woon 2 hoog zonder lift. Wordt netjes binnen gebracht en geinstalleerd. Nieuwe bank zit ook nog super!

Geverifieerde klant

Anoniem

Montagekit miste, maar dat werd 1,5 week later opgelost. De monteur kwam terug om zijn werk af te maken.

Geverifieerde klant

Anoniem

Wij slapen heerlijk op onze boxspring!

Geverifieerde klant